Over mij

Ik ben er klaar mee!!!!!

Ik ben klaar met pijnzen over mijn psychische klachten. Ik ben klaar met dromen over de toekomst en falen in het nu. Ik ben klaar met mooie idealen die ik niet in praktijk kan brengen. Ik ben klaar met willen en moeten, angst en wanhoop. Ik ben er helemaal klaar mee.

Vanaf nu ga ik me bezig houden met wat me nu bezighoud. Helemaal in deze dag, deze week ook nog wel en misschien nog deze maand. Verder kijk ik wel waar het schip strand. Ik volg  mijn intuitie, mijn gevoel en het moment. Voelt het goed dan doe ik het, zo niet dan doe ik het niet. Lekker simpel.

Mijn berichten hou ik hier leuk, simpel en gezellig. Geen zware onderwerpen. Geen gezeur over leven in de bijstand. Geen geploeg door verhalen over hoe zwaar het leven is met psychische klachten. Gewoon leuke verhalen over allerdaagse dingen die ik tegen kom. Het simpele goede leven van een Roosje in Rotterdam.

Voor wie het gezeur wel wil lezen, hier mijn achtergrond. Maar sla het gerust over hoor, als je niet houd van die zware kost.

Ik ben geboren in 1985 in Rotterdam. Ik kom uit een leuk gezin, heb hele lieve ouders. Tijdens mijn tienerjaren heb ik psychische problemen gekregen. Veel angst en persoonlijkheid problematiek. Ik heb 5 burn-outs gehad. Hierdoor ben ik banen verloren en studies niet afgemaakt. Mijn partner en ik zitten nu in de bijstand. Rock bottom. Maar dat betekent dat de enige weg naar boven is. En met mijn nieuwe instelling zal die weg naar boven gaan. Zonder plaats van bestemming. Het draait om de weg, dus zal die leuk en interessant maken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s